Information till företagare inom turistnäringen

Visitarboga.se är Arboga kommuns webbsida som riktar sig till besökare. Vi vill därför visa ett brett urval av våra företagare inom besöksnäringen som kan leverera kvalité.

Vi lyfter goda exempel

Vi lyfter gärna de goda exempel inom besöksnäringen som finns i vår kommun. Vi anstränger oss för att göra ett så rättvist urval som möjligt och baserar det på efterfrågan från besökare, tillgänglighet och kvalitén på det material vi erhåller från besöksnäringsföretagen. Urvalet är inte alltid komplett , men vi anser att genom att lyfta en specifik verksamhet så lyfter vi också hela den branschen i kommunen.

Restauranger och caféer

Vi försöker presentera ett brett men överskådligt urval av restauranger och caféer. Därför har vi presenterat restauranger med liknande utbud på en samlingssida.

Hotell och vandrarhem

Vi har gjort gränsdragningen att inte ta med mindre stugor och rum utan hänvisar där till det uppdaterade lokala utbudet som presenteras via Airbnb och Stugknuten.

Detta måste du kunna leverera om du ska finnas med på visitarboga.se

  • Högupplösta foton av kvalité som representerar din verksamhet. Exempelvis bild på entrén, inredningen, bilder som fångar känslan på just ditt ställe.
  • Alla kontaktuppgifter.
  • Eventuella länkar till sociala medier-konton eller hemsida.
  • Beskrivning av vad ni erbjuder.
  • Eventuell information om hur man bokar eller gör beställningar.
  • Information om din verksamhet är tillgänglighetsanpassad.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: